Tocanita de cartofi cu carne de porc

de Alexandra Burz in Porc, 28 Ian 2014 | 10226 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 cartofi potriviti
  • 400 gr carne de porc
  • 200 gr ardei
  • 2 cepe galbene
  • 1 ceapa rosie
  • 3 catei de usturoi
  • 200 ml bulion
  • sare
  • piper
  • foi dafin
  • boia de ardei
  • ulei
  • apa
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu carne de porc:

Curatam si spalam bine cartofii.

Curatam ceapa, usturoiul, le taiem marunt si le punem la calit cu ardeiul in putin ulei.

Cand devin translucide, adaugam boiaua, amestecand usor.

Lasam aproximativ 5minute, dupa care adaugam carnea taiata cubulete si cartofii feliati in felii de aproximativ 1 cm.

Adaugam apa cat sa acopere cartofii.

Lasam la fiert aproximativ 20 minute, adaugam bulionul si foaia de dafin si mai lasam la fiert 15-20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu carne de porc